Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ - ЗАХИСНИКАМ I ЗАХИСНИЦЯМ

Дата: 14.02.2024 15:56
Кількість переглядів: 40

Фото без описуФото без опису

❗️Для повернення Захисників і Захисниць до активної зайнятості Державна служба зайнятості пропонує різні можливості. Передусім – пошук роботи за освітою, досвідом роботи та побажаннями клієнтів.

Із вакансіями можна познайомитися на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості

✅Окрім того, на інтернет-ресурсі Державного центру зайнятості працює «Єдиний портал вакансій», де зібрані пропозиції роботи провідних українських сайтів з пошуку роботи.

Якщо немає роботи, яка в відповідала запиту, учасникам бойових дій пропонується професійне навчання або перенавчання та підвищення кваліфікації, яке організовується у 8 центрах профтехосвіти ДСЗ за 95 робітничими спеціальностями та 365 освітніми програмами. 

✅Також ветерани російсько-української війни можуть отримати ваучер на навчання за однією із 124 професій в ІТ-галузі, будівельній індустрії, сфері транспорту, освіти, медицини тощо, вартість якого – до 26840 грн. Подробиці – тут .

✅У рамках проєкту «єРобота» для захисників діє програма «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей», згідно з якою держава надає кошти у розмірі від 250 тис. грн до 1 млн грн для започаткування або масштабування бізнесу. Участь у програмі можуть взяти й люди з інвалідністю внаслідок війни.

⚠️Працедавцям відшкодовуються витрати за облаштування робочого місця для людини з інвалідністю у розмірі до 100,5 тис. грн для працівника першої групи інвалідності і до 67,0 тис. грн – другої групи інвалідності Детально -тут .

‼️Також підприємствам повертається половина фактичних витрат на оплату праці, але не більш як розмір мінімальної заробітної плати, у разі працевлаштування терміном понад рік безробітних з категорії УБД. Загальна тривалість виплати – до 6 місяців за умови працевлаштування строком до 1 року. Докладніше – тут 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь