Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Зустріч з міжнародними партнерами проєкту «Мультисекторальна гуманітарна допомога«

Дата: 15.02.2024 19:20
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
Фото без описуФото без опису
ВІДЕО НА ЮТУБ КАНАЛІ: 

https://youtu.be/qpN3AFOm2jA


✨Сприяти покращенню життя жителів нашої громади через забезпечення гуманітарною допомогою та соціальною підтримкою є важливим кроком у роботі соціального відділу.

 

✅У Мамаївській територіальній громаді реалізується проєкт ✨ «Мультисекторальна гуманітарна допомога з урахуванням інвалідності для внутрішньопереміщених осіб (ВПО), репатріантів, ветеранів та приймаючих громад в Україні» що реалізовує Національна Асамблея людей з інвалідністю України за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини (GFFO), Християнської місії допомоги сліпим (CBM) та Європейського форуму людей з інвалідністю (EDF). Його мета – покращити умови життя та доступу до інклюзивної гуманітарної допомоги у сферах харчування, засобів до існування, захисту та охорони здоров’я, виключаючи психічне здоров’я, для осіб з інвалідністю (дітей, сімей, які виховують дітей з інвалідністю, жінок та чоловіків), ВПО, які перебувають у групі ризику, осіб з інвалідністю, які повернулися в Україну, військових, які постраждали внаслідок війни, людей похилого віку, зокрема самотніх, дорослих дітей в державних інституціях.

🤝 15 лютого 2024 року представники Мамаївської територіальної громади, а саме: голова Мамаївської територіальної громади Наталія КАТРЮК,  заступник голови Марʼян ГАЙДУК, директор КУ ЦКРОІ  «Допомога життю» Людмила КРЕСТЯНІКОВА яка є координаторкою на рівні Мамаївської громади, представниця Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Чернівецькій ОВА Валентина Добридіна, яка є і координаторкою проекту на рівні Чернівецької області, соціальні працівники та робітники зустрілися з міжнародними партнерами проекту а саме: Філліпою Такер Координаторкою для Центральної і Східної Європи, з Європейського форуму людей з інвалідністю EDF

Бельгія, Юлією Бльозер

спеціалісткою проекту "Посилення України": інклюзивна гуманітарна діяльність з Християнської місії допомоги сліпим CBM Christoffel-Blindenmission Німеччина, 

Тіль Кюстер

Керівником групи з Менеджменту гурманітарних проектів Християнської місія допомоги сліпим CBM Christoffel-Blindenmission Німеччина, пані Ларисою Байда програмним директором Національної Асамблеї людей з інвалідністю України м. Київ та Тетяною Клекота, перекладачкою НАІУ.

 

🇺🇦Під час робочого візиту присутніх вражав великий інтерес учасників та партнерів до проєкту та їхні плани на майбутнє. Міжнародна підтримка у вигляді навчань та тренінгів для соціальних працівників, а також надання велосипедів – це значущі можливості для подальшого розвитку і покращення допомоги в громаді. Також присутні обговорили хід реалізації проєкту, а ще домовилися продовжити його у 2025 році.

 

✅Актуальними нині в області залишаються питання забезпечення громад соціальним таксі, адаптації шкільних автобусів для дітей з інвалідністю та  забезпечення соціальних працівниць транспортними засобами.                                                                                                                   

                                                                                                                                      🧡🩵Ця зустріч з міжнародними партнерами свідчить про важливість співпраці та була дуже важливою для громади❗️

🇪🇺Дякуємо нашим європейським партнерам за їхній вагомий внесок у допомогу та підтримку громади – це важливе визнання їхньої ролі у спільних зусиллях для поліпшення умов та життя людей.

 

                                                                                                                           

                                                                                                                                                    

                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

                                                       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь