Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Проведення профілактичних рейдів

Дата: 21.02.2024 12:15
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

✅Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи служби у справах дітей, метою якої є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах.

✔️20 лютого 2024 року начальником служби у справах дітей Мамаївської сільської ради Наталією ЛІСКОЮ спільно з провідним фахівцем з соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Мамаївської сільської ради Людмилою КОШМАН-КОВАЛИК та офіцером Мамаївської ТГ Дмитром ІЛЮКОМ проведено перевірку умов проживання та утримання дітей, які проживають та виховуються в сім’ях опікунів, піклувальників, дітей, які потрапили в складні життєві обставини та  сім’ї, в яких було вчинене домашнє насильство.

✔️Перевірку проведено в 8 населених пунктах громади:

с. Бурдей, с. Користувата, с. Глиниця, с. Драчинці, с. Нові Драчинці, с. Дубівці,  с. Мамаївці, смт. Лужани. Всього охоплено  29 дітей.

✔️З батьками дітей проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, недопущення домашнього насильства та жорстокого поводження з дітьми, зловживання алкогольними напоями, пошуків роботи та працевлаштування за місцем проживання.

✔️По результатах рейду складено акти проведення оцінки рівня безпеки дітей, акти обстежень умов проживання та акти оцінки потреб сімей.

‼️Служба у справах дітей ще раз звертає увагу на те, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь