Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Турбота про наших захисників

Дата: 26.02.2024 17:45
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

💫Чому важливе спілкування та комунікація?

❓Саме таке запитання, все частіше, звучить з екранів телевізорів та у соцмережах! Таке запитання ми все частіше задаємо собі!

✨Розуміння у потребі спілкування, і підтримці дало можливість організувати та провести спільний захід з вихованцями КУ ЦКРОІ «Допомога життю», ГО «Мрії особливих дітей» та жителів прихистку Шелтер святої Ольги.

☝🏻Чітко розуміючи , що через будь яку діяльність можна досягнути зближення, комунікації та підтримки. Що  взаємодія з іншими людьми допомагає вдосконалювати вміння слухати, висловлювати свої думки та емоції.

👉🏻Відсутність цієї практики може зробити людину менш соціально адаптованою та погіршити стосунки з оточуючими.

Розуміючи проблему браку живого спілкування , може знижуватися загальний рівень щастя людини, адже зменшується вироблення так званого гормону щастя, а без щастя  людина нещасна.

✅Отож , ми придумали досить важливу для нас роботу- це турбота про наших захисників.  Завдячуючи умінню дітей з Центру було зшито торбинки, які сьогодні учасники заходу наповнили дрібничками для особистої гігієни. ✅Всі працювали злагоджено та жваво. Хтось складав мило та серветки, хтось відповідав за те щоб до торбинки «вдячності» покласти ліки та пластир, хтось вирізав серденька та підписував його своїм імʼям, а хтось слідкував за процесом та завжди при потребі допомагав ближньому. ❗️Було зібрано 20 торбинок, які вже завтра з продуктами харчування  поїдуть до воїнів ЗСУ. Присутні  зробили дві добрі справи, допомогли комусь 🙏та собі 😉 бо особисте спілкування є важливим для збереження психічного добробуту та підтримки емоційного здоров’я.

💫І як приємно, що у цей час завітали добрі друзі з БФ «Рокада» УВКБ ООН та Елеус України,  які були приємно здивовані ідеєю та зайнятістю.

🇺🇦На прощання кожен сказав, що все що ми робимо разом, ми робимо добре❗️

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь