Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

На Буковині відбулася зустріч Єпископа Чернівецького та Буковинського ПЦУ

Дата: 01.03.2024 17:20
Кількість переглядів: 107


Фото без описуФото без описуФото без опису
 

🇺🇦Єдність зусиль, віра в добро і наполеглива праця є справжньою силою. Обговорення майбутнього соціального служіння та робота разом з важливими особистостями, свідчать про важливість спільних зусиль для досягнення великих цілей.

✅Щоб підтримувати людей в біді, щоб розвивати соціальне служіння Православної Церкви України, щоб будувати успішну Україну - треба об’єднуватися, планувати та робити конкретні кроки для досягнення поставлених цілей.

📍Сьогодні на Буковині відбулася зустріч Єпископа Чернівецького та Буковинського ПЦУ Єпископ Феогност Бодоряк, програмної директорки "ЕЛЕОС-УКРАЇНА" Олена Танасійчук, координаторки проєктів Наталка Гейман, директорів шелтерів святої Ольги протоієрея Дмитро Шора та Інна Дороган, голови Мамаївської територіальної громади Наталія Катрюк та науковців Nataliya Nechayeva-Yuriychuk та Serhii Hakman.

✅В ході зустрічі мова йшла про розвиток соціального служіння Православної Церкви України «ЕЛЕОС-Україна» на Буковині, а також про налагодження ефективної співпраці між громадами й державними структурами Чернівецької області.

✅З початку війни, а особливо, з часу повномасштабного вторгнення росії в Україну, Чернівецька область стала прихистком для тисяч родин вимушених переселенців.

✅Органи місцевого самоврядування, освітні та соціальні структури, громадські організації та Церква – всі разом взялися підтримували людей, які втративши все, намагаються налагодити своє життя.

☝🏻Обговорення майбутнього соціального служіння Елеос-Україна  має амбітні цілі. Наполеглива діяльність та зусилля кожного учасника впливати на покращення соціальної  сфери та допомаги тим, хто потребує підтримки.

✅Але тільки об’єднавши наші сили, бажання і ресурси, ми можемо досягнути максимально ефективних та продуктивних результатів.

🇺🇦Бажаємо успіху у планах та подальших діях!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь