Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

На Буковині відбулася зустріч Єпископа Чернівецького та Буковинського ПЦУ

Дата: 01.03.2024 17:20
Кількість переглядів: 73


Фото без описуФото без описуФото без опису
 

🇺🇦Єдність зусиль, віра в добро і наполеглива праця є справжньою силою. Обговорення майбутнього соціального служіння та робота разом з важливими особистостями, свідчать про важливість спільних зусиль для досягнення великих цілей.

✅Щоб підтримувати людей в біді, щоб розвивати соціальне служіння Православної Церкви України, щоб будувати успішну Україну - треба об’єднуватися, планувати та робити конкретні кроки для досягнення поставлених цілей.

📍Сьогодні на Буковині відбулася зустріч Єпископа Чернівецького та Буковинського ПЦУ Єпископ Феогност Бодоряк, програмної директорки "ЕЛЕОС-УКРАЇНА" Олена Танасійчук, координаторки проєктів Наталка Гейман, директорів шелтерів святої Ольги протоієрея Дмитро Шора та Інна Дороган, голови Мамаївської територіальної громади Наталія Катрюк та науковців Nataliya Nechayeva-Yuriychuk та Serhii Hakman.

✅В ході зустрічі мова йшла про розвиток соціального служіння Православної Церкви України «ЕЛЕОС-Україна» на Буковині, а також про налагодження ефективної співпраці між громадами й державними структурами Чернівецької області.

✅З початку війни, а особливо, з часу повномасштабного вторгнення росії в Україну, Чернівецька область стала прихистком для тисяч родин вимушених переселенців.

✅Органи місцевого самоврядування, освітні та соціальні структури, громадські організації та Церква – всі разом взялися підтримували людей, які втративши все, намагаються налагодити своє життя.

☝🏻Обговорення майбутнього соціального служіння Елеос-Україна  має амбітні цілі. Наполеглива діяльність та зусилля кожного учасника впливати на покращення соціальної  сфери та допомаги тим, хто потребує підтримки.

✅Але тільки об’єднавши наші сили, бажання і ресурси, ми можемо досягнути максимально ефективних та продуктивних результатів.

🇺🇦Бажаємо успіху у планах та подальших діях!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь