Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Проходить зустріч з  нашими  партнерами  з 🇩🇪ФРН округу Швабія

Дата: 08.03.2024 19:40
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

🇺🇦🇩🇪Підтримка партнерських взаємовідносин між державами, такими як Україна та Німеччина, є важливою складовою розвитку. Це сприяє спільній економічній, культурній та політичній взаємодії, сприяючи стабільності та розвитку обох країн.

✅Другий день поспіль, проходить зустріч з  нашими  партнерами  з 🇩🇪ФРН округу Швабія,  німецького міста Бухлое, організована Мамаївською громадою в рамках співпраці та партнерства - це важливо для спільного розвитку громад. 

✅ Наші партнери,  мають можливістю відчути унікальний колорит Мамаївської територіальної громади та ознайомитися з її досягненнями і потенціалом, включаючи  підприємства такі як професійний виробник індичого мʼяса преміум-якості ТОВ "УПГ Інвест" та найбільший у Західній Україні завод соків і концентратів ТОВ "Дьолер Буковина". 

✅Бізнес відіграє  важливу роль у стабільності та розвитку економіки, сприяючи зайнятості та інноваціям. Їхній внесок є ключовим для процвітання громади .

🦃🍎Партнери ознайомились з процесом виготовлення продукції, та дізналась про поточну ситуацію на виробництвах.

❗️Обидві компанії експортоорієнтовані, пройшли усю необхідну сертифікацію та високо цінуються за кордоном. Також їхню продукцію можна знайти і в українських магазинах і не тільки.
📍ТОВ "УПГ Інвест" займає перше місце по сплаті податків в Мамаївській громаді і друге
- серед експортерів у Чернівецькій області.
📍А ТОВ "Дьолер Буковина" посідає 3 місце по сплаті податків в Мамаївській громаді .

🏫 Відвідавши Лужанський опорний ЗЗСО I-III ступенів ім. Василя Орелецького, гості мали можливість ознайомитися з навчальним процесом, відвідати майстерню, швейний цех та інші приміщення. Це сприяє обміну досвідом та розумінню освітнього потенціалу громади.

🌷 Участь у святі весни в КУ "Допомога життю" Мамаївської сільської ради та громадської організації "Мрії особливих дітей", надала гостям можливість насолодитися неперевершеними виступами вихованців та побачити унікальність кожної дитини.

✅ Відвідавши Шелтер св. Ольги в Лужанах, гості мали можливість переглянути умови проживання вразливих до військових подій осіб (ВПО). Це важливий крок у сприянні та підтримці тих, хто потребує особливої уваги та допомоги.

🇺🇦ДАЛІ БУДЕ…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь