Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбулося розширене засідання районного організаційного комітету з підготовки III етапу змагань « Пліч-о-пліч Буковинські спортивні шкільні ліги»

Дата: 14.03.2024 10:20
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

📌 13 березня заступниця начальника Чернівецької районної військової адміністрації Каріна Поп спільно з начальницею управління освіти, охорони здоров’я,  культури, молоді та спорту Людвигою Цуркан провели розширене засідання районного організаційного комітету з підготовки ІІІ (фінального) етапу змагань «Пліч-о-пліч Буковинські спортивні шкільні ліги».

💬«Спортивні змагання Пліч-о-пліч - один із наймасовіших спортивних заходів всеукраїнського масштабу, що проходить  під гаслом «Разом переможемо!». Ці змагання ще раз доводять, що український дух незламний, і попри усі біди, які випали на долю України, ми будемо розвиватися, формуватися як сильна і здорова нація, а також виборювати перемогу не лише на полі бою, а й на спортивних аренах. У передфінальних відбіркових змаганнях ІІІ етапу вже взяли участь 1312 учнів закладів освіти району. З 25 березня починаються фінали, тому необхідно досить серйозно підготуватися, звертаючи особливу увагу на заходи безпеки», - зазначила Каріна Юріївна.

🖇️Мамаївську територіальну громаду у засіданні представили Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Руслана Равлюк та Начальник відділу фізичної культури та спорту - Роман Дорош.

⛹🏼Присутні обговорили алгоритми проведення кожного виду спорту відповідно локації, орієнтовні терміни, методичну складову, умови визначення першості, нагородження переможців і призерів, порядок подання заявок, звітності про проведення заходів та важливість висвітлення заходів на інтернет ресурсах.

✔️У межах проєкту відбудуться змагання з 5 видів: баскетболу, волейболу, футзалу, тенісу та спортивного орієнтування, які пройдуть на базі закладів освіти та спорту Мамаївської, Глибоцької, Заставнівської територіальних громад та м.Чернівці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь