Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Вивчення потреб ВПО

Дата: 15.03.2024 17:25
Кількість переглядів: 38

Фото без описуФото без описуФото без опису

❗️Внутрішньо переміщені особи зазнають значних труднощів у цей важкий період і дійсно потребують підтримки та допомоги.

✅Фахівці з соціальної роботи допомагають вирішувати психосоціальні проблеми, забезпечувати основні потреби та сприяти адаптації до нового середовища.

📍 У Драчинецькому, Глиницькому, Дубівецькому  старостинських округах проведено інформаційно-розʼяснювальну роботу для внутрішньо переміщених осіб, щодо послуг, які надає  КУ «Центр надання соціальних послуг» сільської ради, фахівцем із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг»Мамаївської сільської ради Світланою Бамбизовою, спільно з директором Шелтеру св. Ольги Інною Дороган та соціальним працівником Оленою Птухіною.

✅ Головною метою виїздів в населені пункти було визначення потреб у соціальних послугах та проведення аналізу інформації щодо потреби у соціальній адаптації та інтеграції внутрішньо переміщених осіб.

✅Підчас зустрічі з працівниками соціальної сфери внутрішньо переміщені особи мали можливість отримати інформацію з питань реалізації їх прав, також цікавились питанням забезпечення безкоштовним тимчасовим житлом, реалізацією права дітей на вступ до закладів вищої освіти, права на пенсійне забезпечення та соціальні виплати в умовах воєнного часу, щодо поновлення втрачених документів, які посвідчують особу, фіксації належним чином пошкодженого чи зруйнованого майна, з метою отримання в майбутньому компенсації від країни-агресора тощо.

🇺🇦Співпраця зі старостами відповідних старостинських округів є важливим кроком для забезпечення підтримки та допомоги внутрішньо переміщеним особам, які шукають безпеку та захист. Ця робота має продовжуватися і надалі, спрямовуючи зусилля на допомогу тим, хто потребує цього найбільше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь