Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

ІНФОРМАЦІЙНО- РОЗ'ЯСНЮВАЛЬНА РОБОТА КУ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ»

Дата: 19.03.2024 11:45
Кількість переглядів: 37

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису☝🏻 Допомога внутрішньо переміщеним особам - це справа гуманності, соціальної справедливості та захисту прав людини. Це зобов'язання держави та суспільства забезпечити належні умови для тих, хто був вимушений залишити свої домівки через військові дії.

✅Допомога  включає в себе надання житла, медичної допомоги, освіти, психологічної підтримки, правової допомоги та інших видів допомоги, що спрямовані на покращення їхнього становища та інтеграцію в нове середовище.

✅18 березня 2024 року комісією у складі заступника голови Мамаївської сільської ради Марʼяна Гайдука, начальника відділу соціального захисту населення Мамаївської сільської ради Дмитра Біблюка, фахівцем із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Мамаївської сільської ради Світланою Бамбизовою, проведено перевірку факту безоплатного розміщення внутрішньо переміщених осіб, кількості розміщених осіб та умов їх проживання у селищі Лужани.

✅Обговорили питання продовження виплат для внутрішньо переміщених осіб з березня 2024 року у звʼязку із змінами,які відбулися у законодавстві  та оформлення документів для надання статусу дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь