Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Захист прав дітей від насильства в сімʼї

Дата: 01.04.2024 09:10
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

✅Однією із важливих складових роботи служби у справах дітей є виявлення на ранній стадії сімей, які неспроможні виконувати виховні функції із забезпечення захисту прав дітей та сімей, в яких було скоєне домашнє насильство.

✅Саме з такою сім’єю, в якій було скоєно домашнє насильство вітчимом відносно малолітньої пасербниці в селищі Лужани Чернівецького району 30.03.2024 року начальником служби у справах дітей Мамаївської сільської ради Наталією ЛІСКОЮ та інспектором СЮП ЧРУП ГУНП в Чернівецькій області Валентином КУКУРУДЗЯКОМ було проведено відповідну роботу.

✅Усі дії спеціалістів були спрямовані на захист прав та інтересів дитини, усунення причин таких обставин і забезпечення безпечних умов її утримання та виховання, надання їй та її матері комплекс необхідних послуг та соціальної допомоги.

✅По результату роботи на підставі статі 27 Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» інспектором було складено  відносно вітчима протокол та начальником служби у справах дітей складено акт проведення оцінки рівня безпеки дитини.

✅Дане питання буде винесено на розгляд чергової Комісії з питань захисту прав дитини при Мамаївській сільській раді та дитина буде взята на облік як така, що потрапила в складні життєві обставини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь