Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

КУ «Центр надання соціальних послуг» Мамаївської сільсьої ради інформує

Дата: 01.04.2024 11:11
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

 ☝🏻Соціальна робота це не професія, а покликання!  

Працювати у цій сфері важко, бо до потребуючих соціальної підтримки треба підходити звичайно ж із розумінням, співчуттям, гарячим серцем, неймовірним терпінням, але разом із тим, як кажуть, із холодною головою.

Важко дивитися на знедолені сім’ї, одиноких стареньких, які при знайомстві щоразу намагаються розказати свою життєву і в більшості вкрай болючу історію.

✅В Мамаївській територіальній громаді соціальні робітники надають послугу догляду вдома в старостинських округах, окрім допомоги з хатньою роботою, закупівлі продуктів чи ліків, оплати комунальних послуг, робітники ще й обробляють присадибні ділянки та навіть рубають дрова!

«Можливо, комусь ця робота здається буденною, звичайною, проте за цим всім стоїть людська небайдужість до навколишніх, а ще вміння якісно та професійно виконувати свої обов’язки. Так відбувається тоді, коли людина дійсно працює за покликом душі, велінням серця, коли на роботу йдеш із усмішкою, не зважаючи на погоду чи пору року, інколи навіть не зважаєш на свої домашні проблеми та негаразди, хвороби, адже й у соціальних робітників вони є ,ідеш, бо знаєш, що ти потрібен»- говорить Людмила Мельничук, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Мамаївської сільсьої ради.

✅Один соціальний робітник обслуговує 6-7 людей, відвідує їх два-три рази на тиждень, основна частина клієнтів в– це громадяни, яким за 80 років.

✅Окрім того, що соціальні робітники ще й налаштовують такий собі місток між бабусями та дідусями й зовнішнім світом, розповідають новини, адже просте людське спілкування – це те, чого так не вистачає самотнім людям, і часто це, мабуть, найбільш дієві ліки від хвороб.

💙💛 Тому підтримка незахищених верств населення є ключовою для забезпечення справедливості та розвитку суспільства. Байдужість не принесе позитивних змін, тому важливо активно допомагати тим, хто потребує допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь