Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

ДЯКУЄМО!

Дата: 01.04.2024 16:21
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

💫Людські взаємини неможливо уявити без проявів тепла і турботи. Вдячність - один із способів показати людині свою любов і повагу.

💙💛Неодноразово на сторінках наших соціальних мереж ми писали про підтримку жителів нашої громади Національною асамблеєю людей з інвалідністю України (НАІУ) та жодного разу не писали пост вдячності від людей, які отримали таку важливу для них допомогу. І саме зараз озвучимо те, чого ви, наші читачі, і не могли знати.

✅За 6 місяців реалізації проєкту «Мультисекторальна гуманітарна допомога з урахуванням інвалідності для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), репатріантів, ветеранів та приймаючих громад в Україні» реалізує Національна Асамблея людей з інвалідністю України за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини

(GFFO), CBM Ta EDF.

✅Вже понад 250 людей з інвалідністю 1 та 2 групи інвалідності та 70 дітей з інвалідністю до 18 років отримали грошову - адресну допомогу на свою картку для власних потреб та покращення здоровʼя.

✅Також вже  понад 20 людей з інвалідністю отримали технічні засоби реабілітації (ТЗР)та асистивні технології (АТ) це крісла колісні і протипролижневі подушки і матраци, це і спеціальні ліжка та приладдя особистої гігієни, це засоби для ходьби та пересування, це і інгалятори та апарати для вимірювання тиску, тощо .

✅І цей процес безперервний і буде продовжуватися і надалі у 2024 році. Прикро, що  в Мамаївській громаді є велика кількість людей  котрі мають важкі проблеми із здоровʼям, та змушені лікуватися, щоб покращити свій стан. Та відрадним є те, що саме НАІУ розуміючи цю необхідність, знаходить людей та організації у світі ,  які мають місію підтримки людей з інвалідністю своєю головною метою!

✅У співпраці з НАІУ ми добре розуміємо потреби наших жителів та щиро радіємо разом з ними, коли ця допомог є доречною та вчасною.

☝🏻Шановні жителі нашої громади усі ваші щирі слова вдячності , щоранку передаємо донорам та організаціям, ми знову і знову дякуємо нашим благодійникам та добрим людям які розуміють вагомість підтримки такої категорії населення.

💙💛Дякуємо усім, адже шира подяка дорожча за золото. Від чистого серця бажаємо нашим благодійникам та кожному і кожній здоровʼя, щастя, здійснення мрій під мирним небом України! Дякуємо за  надійність, доброту і душевне тепло. Спасибі, що ви завжди поруч!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь