Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

РЕЙД служби у справах дітей Мамаївської сільської ради

Дата: 04.04.2024 09:12
Кількість переглядів: 35

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису
 

☝🏻Проведення профілактичного рейду -  це одна з форм роботи служби у справах дітей спрямована на запобігання дитячої бездоглядності, протидії дитячій злочинності та захисту прав та інтересів дітей, які залишені без батьківського піклування або стали жертвами злочинних посягань.

✅03 квітня 2024 року начальник служби у справах дітей Мамаївської сільської ради Наталія ЛІСКА спільно із провідним фахівцем із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Мамаївської сільської ради Людмилою КОШМАН-КОВАЛИК та поліцейським офіцером громади Дмитром ІЛЮКОМ провели перевірку умов проживання та утримання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ях опікунів/піклувальників, дітей, які потрапили в складні життєві обставини та дітей, які потерпіли від домашнього насильства.

✅Перевірку проведено в 9 населених пунктах громади: с. Мамаївці, селище Лужани, с. Дубівці,  с. Глиниця, с. Користувата, с. Драчинці, с. Нові Драчинці,   с. Бурдей та 
с. Стрілецький Кут.  Всього охоплено 42 дітей.

✅В ході проведення рейду з біологічними батьками проведено бесіди, надано консультації з різних питань, попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків та про відповідальність за неналежне використання коштів, які виплачуються на утримання дітей.
         
☝🏻Батьків запрошено до служби у справах дітей для надання відповідних консультацій та проведення подальшої профілактичної роботи.
        
✅По результату перевірки складено акти обстежень умов проживання, акти проведення оцінки рівня безпеки дітей, акти оцінки потреб сім’ї/особи. Також, трьох батьків буде заслухано на черговому засіданні Комісії з питань захисту прав дитини при Мамаївській сільській раді по питаннях вчинення домашнього насильства.
       
‼️Служба у справах дітей звертає увагу та ще раз наголошує, що саме батьки несуть персональну відповідальність за неналежне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь