Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

ДМС закликає не користуватися послугами шахраїв для оформлення документів

Дата: 10.04.2024 15:24
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

‼️Увага! Вчергове закликаємо Вас не користуватися послугами так званих посередників під час оформлення будь-яких документів.

♦️Усі територіальні органи та територіальні підрозділи ДМС, Центри надання адміністративних послуг та центри обслуговування громадян «Паспортний сервіс», які знаходяться в безпечних районах України та за кордоном, продовжують працювати та надавати адміністративні послуги. Оформити документи можна лише у вищезгаданих установах особисто.

☝🏻На жаль, різного типу  шахраї, які розміщують у мережі Інтернет оголошення про так зване «посередництво», пропонують, як правило, «спрощену» процедуру подання документів, максимально швидке оформлення паспортів, обслуговування поза чергою тощо.

🔺Закликаємо Вас за жодних обставин не користуватись послугами будь-яких посередників. Усі пропозиції від них щодо «прискорення» оформлення паспортів громадянина України є незаконними.

‼️Користуйтеся лише актуальною та перевіреною інформацією, яка завжди доступна на офіційному сайті ДМС України та на нашій офіційній сторінці у соцмережі Facebook та Instagram.

Нагадуємо, що оформити документи можна як у порядку «живої черги», так і скориставшись сервісом «Електронна черга». Крім того, на сайті ДМС ви зможете здійснити онлайн-оплату послуг з оформлення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь