Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

3aciдання конкурсної комісії з визначення субʼєктів господарювання

Дата: 13.04.2024 10:52
Кількість переглядів: 50

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

☝🏻Відбулося  засідання конкурсної комісії з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Мамаївської територіальної громади .

 

✅Присутніми були Голова комісії:

ГАЙДУК Мар’ян Ярославович - заступник сільського голови;

 

 ✅Члени комісії:

✔️КРИКЛИВЕЦЬ Олексій Васильович – інспектор з благоустрою Інспекції з благоустрою апарату Мамаївської сільської ради;

✔️ГАТЕЖ Іван Ілліч – старший інспектор  сектору житлово – комунального господарства, власності та інфраструктури, відділу комунальної власності житлово  – комунального господарства та земельних питань  апарату Мамаївської сільської ради;

✔️ГРИГОРЯК Олександр Євгенович – головний спеціаліст юрист – консультант апарату Мамаївської сільської ради;

✔️ОЛІЙНИК Олег Мирославович директор Комунального підприємства «Благоустрій» Мамаївської сільської ради,

✔️БОРЛОДЯН  Вадим Володимирович Директор ТОВ «Укрвторресурси Буковина» ГАЇНА  Юлія Дмитрівна бухгалтер  ТОВ «Укрвторресурси Буковина».

 

✅На порядку денному були розглянуті питання :

 

✔️Про розгляд поданих пропозицій, суб’єктами господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Мамаївської територіальної громади, як єдиний об’єкт конкурсу.

 

✅Заступник сільського голови Марʼян Гайдук акцентував на увагу присутніх, що відповідно до рішення виконавчого комітету Мамаївської сільської ради від 06 березня 2024р. № 46/2 вирішено провести конкурс з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Мамаївської територіальної громади.

         

✅Також, вищезазначеним рішенням затверджено склад конкурсної комісії, положення про конкурсну комісію з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Мамаївської територіальної громади та Конкурсну документацію для учасників конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів з території Мамаївської територіальної громади.

 

✅Відповідно до умов Конкурсної документації, 07 березня 2024 року на офіційному сайті Мамаївської сільської ради, розміщено оголошення про початок подання пропозицій на з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Мамаївської територіальної громади та встановлено термін для їх подання 30 днів з дня розміщення оголошення.

       

✅Повідомили присутніх, що впродовж встановленого терміну, для подання пропозицій надійшло дві заяви із документами в запечатаних конвертах.

 

✅Також  Марʼян Ярославович зазначив, що згідно умов конкурсної документації визначено особу, яка  уповноважена здійснювати комунікацію з учасниками - головного спеціаліста юрист – консультанта апарату Мамаївської сільської ради  Григоряка Олександра Євгеновича та який проводив прийом і реєстрацію заяв і документів від учасників, які виявили бажання прийняти участь у конкурсі і надав слово Григоряку О.Є. 

 

✅ВИРІШИЛИ:

   Згідно поданих конкурсних пропозицій ТОВ «Укрвторресурси Буковина» запропонувало тариф на збирання та перевезення побутових відходів із території Мамаївської територіальної громади в розмір 245 грн. за 1 (один) метр кубічний. Другий учасник, ТОВ «Макс Клін Сіті» запропонував тариф в розмірі 267 грн. за 1 (один) метр кубічний.

           

✅Члени комісії звернули увагу , що відповідно до конкурсної документації визначено основні та додаткові вимоги до учасників конкурсу з урахуванням кваліфікаційних вимог.

         

✅ Разом з цим зазначили , що так як в конкурсі прийняли участь більше одного учасника то переможець конкурсу матиме право здійснювати операції із збирання та перевезення побутових відходів   5 років з дати укладення договору на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь