Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Робочий візит Кароліни Ліндхольм -представниці верховного комісара ООН в Україні

Дата: 01.05.2024 09:10
Кількість переглядів: 101


 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису✨Початок тижня, що передує величному святу Великодня, у Мамаївсьткій територіальній громаді розпочався  робочим  візитом  Кароліни Ліндхольм -🇺🇳представниці верховного комісара ООН в Україні та Федеріко Серсале - голови Вінницького саб -офісу УВКБ ООН.

✅Даний візит поважних гостей мав на меті відвідати людей,   які були вимушено переселені до Мамаївської територіальної громади у зв’язку з бойовими подіями на сході нашої України.

Завдячуючи співпраці з БО БФ «Рокада» та фінансової підтримки УВКБ ООН для дітей з числа ВПО , дітей та молоді з інвалідністю було відкрито дитячий простір «Дивосвіт», «Соціальне кафе «Горнятко» та соціальний швейцарський простір «Ательє «Голочка»Мамаївської територіальної громади.

✅Метою створення просторів було допомогти  інтегрувати внутрішньо переміщених дітей у життя громади та створити доступ дітей з інклюзією до занять.

🌟Представники УВКБ ООН поспілкувались з фасилітатором фонду щодо організації занять у просторі та обговорити плани на майбутнє.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь