Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

ДЕНЬ ПАМʼЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ

Дата: 08.05.2024 08:36
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

🥀8 травня День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій. У цей день українцівшановують пам'ять людей, які загинули у боротьбі за свободу. На жаль, незалежність ми виборюємо і надалі, але тепер від рф.

Капітуляція нацистської Німеччини у 1945 році позначила закінчення Другої світової війни в Європі, що принесло страшні страждання та втрати для мільйонів людей.

Крізь кричущий біль, сльози, нестерпні муки і жорстокі смерті мільйонів невинних людей ми перемогли нацистів. Це була омріяна, але вкрай важка перемога.

🕯️Сьогодні, як і щороку, ми, вшановуємо тих, хто віддав своє життя у боротьбі проти нацизму. Український народ, як і багато інших, вклав великий внесок у перемогу над нацизмом, і їхні подвиги заслуговують на повагу та визнання.

💔 Україна зазнала великих страждань під час Другої світової війни. Ця війна призвела до неймовірних людських втрат та руйнувань інфраструктури, що залишили глибокий слід в історії країни. Пам'ять про ці події варто берегти й передавати наступним поколінням як нагадування про важливість миру та підтримки гідності людей.

Не маємо права забути! І повинні зробити все для перемоги!

🤝Підтримка України в її боротьбі за незалежність та протистояння агресії є важливою для збереження миру та стабільності. Важливо, щоб міжнародне співтовариство було рішучим у протистоянні агресії та протидії злочинним режимам, що порушують міжнародні норми та права людини.

🇺🇦Памʼятаємо! Обов'язково переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь