Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Мамаївську громаду відвідала делегація з ФРН округу Швабія

Дата: 24.05.2024 13:19
Кількість переглядів: 108

Фото без описуВІДЕО НА ЮТУБ КАНАЛІ ЗА ПОСИЛАННЯМ:

https://youtu.be/K7idAhffVJg?feature=shared

💫З чого почалася історія дружби з організацією “Lebenshilfe Ostallgäu Kaufbeuren” ? Мабуть з зустрічі з пані Катаріною Габеркорн  Katharina Haberkorn координаторкою проєктів в Україні з округом Швабія, яка любʼязно познайомила з директором установи паном Клаусом Престеле Klaus Prestele. 

✅Вже більше 6 років йдемо 
пліч -о-пліч разом у проєкті «Соціальна інтеграція осіб з інвалідністю в Україні». 
У  ці теплі травневі дні делегація з ФРН округу Швабія, організації Lebenshilfe Ostallgäu міста Кауфбойрен завітала до Комунальної установи Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Допомога життю» Мамаївської сільської ради з метою обміну досвіду у наданні реабілітаційних послуг дітям та особам з інвалідністю, підтримки будівництва центру. 

✅Було багато позитивних емоцій та плідної роботи. Спеціалістами центру були організовані різні види зайнятості у яких активно приймали участь не тільки вихованці центру а й гості, школярі та батьки. За час візиту були організовані круглі столи, тренінги, майстер класи , консультації , заняття з фізичної реабілітації та роботи з нерозмовними дітьми. 

✅Цікавим видом роботи було обговорення наповнення центру реабілітаційним обладнанням та асистивними технологіями, створення кімнат сенсорної інтеграції, фізичної реабілітації, професійної орієнтації. 

✅Поважним було те, що німецькі партнери дуже цікавилися нашими традиціями та культурою, захоплювалися талантами та уміннями вихованців та щиро дякували за подарунки які власноруч виготовили  діти центру та ГО «Мрії особливих дітей».

✅«Немає більшого щастя у дружбі коли у тебе є вірний друг»-саме так щоразу говорить голова Мамаївської  територіальної громади Наталія Катрюк, та  продовжує її слова засновник організації пан Вольфган Нормаєр Wolfgang Neumayer словами «Немає більшого дару від Бога у дружбі, як добрий друг»! 
🩵💛Дякуємо  за дружбу, яка допомагає робити світ кращим!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь