Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Мамаївська територіальна громада працює над впровадженням нових соціальних послуг

Дата: 31.05.2024 10:26
Кількість переглядів: 70

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

🤝Мамаївська територіальна громада працює над впровадженням нових соціальних послуг!

✅Заступник голови Мамамаївської територіальної громади Марʼян ГАЙДУК , разом з представниками Чернівецької ОВА , брали участь у дводенному семінарі «Соціальні послуги в громадах для дітей та молоді з інвалідністю та їх родин під час дії воєнного стану». 

♦️Мета семінару – вивчення досвіду Вінницької ГО«Асоціація захисту прав та допомоги людям з інвалідністю «Відкриті серця» щодо організації послуг для дітей та молоді з інвалідністю на рівні громади, обмін кращими практиками.

☝🏻Учасники семінару обговорили досвід роботи комунального закладу «Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей з інвалідністю та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій» та громадської організації «Відкриті серця». Темою обговорення стали також законодавчі акти та практичні кроки щодо створення в громадах соціальних послуг для людей з інвалідністю під час воєнного стану, зокрема послуг раннього втручання та підтриманого проживання.

✅Окрім того, йшлося про забезпечення послуг денного перебування та тимчасового відпочинку для батьків, які виховують дітей з інвалідністю, як альтернативу інституційному догляду в інтернатних закладах. Обговорювалися форми організації денного перебування та фінансування послуги денного догляду.

✅Захід відбувся у Вінниці за ініціативи Національної Асамблеї людей з інвалідністю України за підтримки Європейського форуму інвалідності та Християнської місії незрячих. Участь у заході представників Чернівецької області стала можливою завдяки співпраці  ГО «Чернівецька обласна організація людей з інвалідністю «Лідер» з Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь