Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Мамаївська територіальна громада працює над впровадженням нових соціальних послуг

Дата: 31.05.2024 10:26
Кількість переглядів: 54

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

🤝Мамаївська територіальна громада працює над впровадженням нових соціальних послуг!

✅Заступник голови Мамамаївської територіальної громади Марʼян ГАЙДУК , разом з представниками Чернівецької ОВА , брали участь у дводенному семінарі «Соціальні послуги в громадах для дітей та молоді з інвалідністю та їх родин під час дії воєнного стану». 

♦️Мета семінару – вивчення досвіду Вінницької ГО«Асоціація захисту прав та допомоги людям з інвалідністю «Відкриті серця» щодо організації послуг для дітей та молоді з інвалідністю на рівні громади, обмін кращими практиками.

☝🏻Учасники семінару обговорили досвід роботи комунального закладу «Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей з інвалідністю та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій» та громадської організації «Відкриті серця». Темою обговорення стали також законодавчі акти та практичні кроки щодо створення в громадах соціальних послуг для людей з інвалідністю під час воєнного стану, зокрема послуг раннього втручання та підтриманого проживання.

✅Окрім того, йшлося про забезпечення послуг денного перебування та тимчасового відпочинку для батьків, які виховують дітей з інвалідністю, як альтернативу інституційному догляду в інтернатних закладах. Обговорювалися форми організації денного перебування та фінансування послуги денного догляду.

✅Захід відбувся у Вінниці за ініціативи Національної Асамблеї людей з інвалідністю України за підтримки Європейського форуму інвалідності та Християнської місії незрячих. Участь у заході представників Чернівецької області стала можливою завдяки співпраці  ГО «Чернівецька обласна організація людей з інвалідністю «Лідер» з Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь