Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Діти з Мамаївської громади брали участь у майстеркласах та цікавих розвагах під час святкового заходу до Дня захисту дітей

Дата: 04.06.2024 10:15
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
ВІДЕО НА ЮТУБ КАНАЛІ:

https://youtu.be/S52ur36rnjU?feature=shared

✨10 дітей позбавлених батьківського піклування та дітей, які потрапили в складні життєві обставини з Мамаївської територіальної громади у супроводі Начальника служби у справах дітей  Наталії Ліски , брали участь  у майстеркласах та цікавих розвагах під час святкового заходу до Дня захисту дітей.

🧒Для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського  піклування, малечі, яка опинилася у складних життєвих обставинах, дівчаток і хлопчиків, котрі приїхали на Буковину з регіонів, де тривають активні бойові дії, Служба у справах дітей Чернівецької обласної військової адміністрації разом із благодійниками створила справжнє свято дитинства. У ДРЦ «Бешкетвілль» для них організували різні локації для відпочинку і розваг, цікаву демонстрацiю поліцейської,  пожежної технiки, різноманітні майстеркласи, бульбашкове шоу та багато інших цікавинок. Загалом у святковому заході взяли  участь понад 200 дітей.

💬«Одне із основних прав дитини - бути у безпеці. Однак, через повномасштабну війну цього відчуття українські діти позбавлені. Наша область нині - це прихисток для діток, які разом з батьками приїхали з регіонів, де йдуть активні бойові дії, малечі, яка залишилася без батьків. Намагалися створити для них тут справжній затишок. Нехай кожна дитина буде захищеною, огорнутою любов'ю, ласкою і добром. Миру усім і перемоги!», - зазначає заступниця начальника Чернівецької ОВА Альона Атаманюк.

🎁Міжнародний день захисту дітей для малечі - це подарунки, солодощі та розваги. Для дорослих - нагадування про необхідність вирішення проблем у сфері дотримання прав дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь