Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Діти з Мамаївської громади брали участь у майстеркласах та цікавих розвагах під час святкового заходу до Дня захисту дітей

Дата: 04.06.2024 10:15
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
ВІДЕО НА ЮТУБ КАНАЛІ:

https://youtu.be/S52ur36rnjU?feature=shared

✨10 дітей позбавлених батьківського піклування та дітей, які потрапили в складні життєві обставини з Мамаївської територіальної громади у супроводі Начальника служби у справах дітей  Наталії Ліски , брали участь  у майстеркласах та цікавих розвагах під час святкового заходу до Дня захисту дітей.

🧒Для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського  піклування, малечі, яка опинилася у складних життєвих обставинах, дівчаток і хлопчиків, котрі приїхали на Буковину з регіонів, де тривають активні бойові дії, Служба у справах дітей Чернівецької обласної військової адміністрації разом із благодійниками створила справжнє свято дитинства. У ДРЦ «Бешкетвілль» для них організували різні локації для відпочинку і розваг, цікаву демонстрацiю поліцейської,  пожежної технiки, різноманітні майстеркласи, бульбашкове шоу та багато інших цікавинок. Загалом у святковому заході взяли  участь понад 200 дітей.

💬«Одне із основних прав дитини - бути у безпеці. Однак, через повномасштабну війну цього відчуття українські діти позбавлені. Наша область нині - це прихисток для діток, які разом з батьками приїхали з регіонів, де йдуть активні бойові дії, малечі, яка залишилася без батьків. Намагалися створити для них тут справжній затишок. Нехай кожна дитина буде захищеною, огорнутою любов'ю, ласкою і добром. Миру усім і перемоги!», - зазначає заступниця начальника Чернівецької ОВА Альона Атаманюк.

🎁Міжнародний день захисту дітей для малечі - це подарунки, солодощі та розваги. Для дорослих - нагадування про необхідність вирішення проблем у сфері дотримання прав дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь