Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Підписано договір про умови запровадження та організацію функціонування послуги патронату

Дата: 20.06.2024 10:45
Кількість переглядів: 115

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 

🩵🧡Патронатні вихователі - це професійні вихователі, які тимчасово беруть на себе виховання дітей, що опинилися у складних життевих обставинах або залишилися без батьківського піклування.

✅Патронатні вихователі забезпечують дитині необхідний догляд, підтримку та розвиток у період, поки вирішуються питання про її подальшу долю: повернення до біологічної родини, усиновлення або влаштування в іншу форму сімейного виховання.

♦️20 червня 2024 року підписано договір про умови запровадження та організацію функціонування послуги патронату над дитиною, що надаватиметься сім’єю патронатного вихователя між Мамаївською сільською радою в особі голови Наталії КАТРЮК, патронатного вихователя в особі Миколи РУРАКА та добровільного помічника в особі Оксани РУРАК, мешканців с. Дубівці Чернівецького району.

❗️Предметом договору є визначення умов запровадження та організації функціонування сім’ї патронатного вихователя, надання послуги патронату над дитиною, яка перебуває у складних життєвих обставинах, здійснення заходів щодо її захисту та забезпечення права на догляд, виховання в безпечному та сприятливому сімейному середовищі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь