Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Проведення профілактичних рейдів служби у справах дітей

Дата: 26.06.2024 13:50
Кількість переглядів: 85

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

📌Проведення профілактичних рейдів, відвідування сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, сімей опікунів/піклувальників - одна із основних форм роботи служби у справах дітей Мамаївської сільської ради.

♦️25-26 червня 2024 року Мамавським сільським головою Наталією КАТРЮК спільно з начальником служби у справах дітей Мамаївської сільської ради Наталією ЛІСКОЮ проведено на території сіл Мамаївці, Глиниця, Драчинці та селища Лужани профілактичні рейди по обстеженню умов проживання дітей, які потрапили в складні життєві обставини та дітей, які виховуються в сімʼях опікунів/піклувальників.

♦️З батьками проведено профілактично-розʼяснювальну роботу щодо належного виконання батьківських обовʼязків, наголошено про відповідальність за неналежне виховання та утримання своїх дітей.

♦️При проведенні бесід з батьками та дітьми особлива увага головою громади Наталією КАТРЮК приділялася дотриманню правил безпеки дітей під час воєнного стану, в літній період на водоймах та попередження насильства в сімʼї, а також, батькам було наголошено більше часу приділяти своїм дітям, почути їх, навчати та допомагати в усьому, вчити бути людяними та гідно виховувати, бо це головне завдання кожного в житті.

☝🏻Шановні батьки! Служба у справах дітей Мамаївської сільської ради працює заради та в імʼя наших з вами дітей, їх добробуту, належного утримання, піклування про здоровʼя, здобуття ними освіти, проведення дозвілля та одразу стає на захист в разі порушення прав дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь