Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

У Мамаївській громаді діти та молодь з інвалідністю висадили саджанці сосни в рамках адвокаційної кампанії

Дата: 12.07.2024 09:43
Кількість переглядів: 36

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

ВІДЕО НА ЮТУБ КАНАЛІ ЗА ПОСИЛАННЯМ:
https://youtu.be/dS8atA0QM4A?feature=shared

🌲У Мамаївській громаді діти та молодь з інвалідністю разом з батьками ГО Мрії особливих дітей» і працівниками Комунальної установи центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Допомога життю» Мамаївської сільської ради висадили молоді саджанці дерев сосни в рамках адвокаційної кампанії «Інклюзивні громади - об'єднані дії для захисту прав людей з інвалідністю та за їх участі».

🧑🏼‍🦽За ініціативи засновників ГО "Мрії особливих дітей" працівників комунальних установ, мешканців громади та активістів, в також молоді з інвалідністю - задля  підтримки ментального та фізичного здоров'я місцевого населення організатори висадили 14 саджанців дерев сосни у парковій зоні селища Лужани поряд з дитячим ігровим майданчиком.

☝️Кожне нове дерево, що з'являється в нашому середовищі, - це не лише краса та чисте повітря, це інвестиція в майбутнє.

Як розповідає Людмила Крестянікова, координаторка на рівні громади: «Ми і є майбутнє, тому ми дбаємо про себе та про інших. Щоразу розповідаючи дітям про екосистему,  ми акцентуємо увагу на тому, що наша планета Земля 🌎 це наш дім 🏡 в якому все має бути в гармонії.Привчаємо наших вихованців дбати про нашу землю і розуміти процес відновлення природи та активно долучаємося до її процвітання»

🫶🏻Продовжуючи думку голова ГО «Мрії особливих дітей»  Світлана Бурак зауважила, що до цього кроку ми підійшли обдумано та з великою любовʼю. Паркова зона селища Лужани дуже красива та припала до душі дітям які цілими днями бавляться на дитячому майданчику, гойдаються на гойдалках і катають гарними алеями на скейтбордах та роликах. Це місце де кожен відвідувач відпочиває, та набирається сили для звершення добрих справ. Саме тому це місце має бути таким корисним, гарним та живим.

Ми радіємо, що зробили добру справу, та залишаємо з нею свою надію та віру в світле майбутнє 

👆Адвокаційна кампанія відбувається в рамках Міжнародного проєкту «Мультисекторальна гуманітарна допомога з урахуванням інвалідності для внутрішньопереміщених осіб (ВПО), репатріантів, ветеранів та приймаючих громад в Україні», який реалізує Національна Асамблея людей з інвалідністю України за підтримки фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини (GFFO), Європейського Форуму інвалідності (EDF), Християнської місії незрячих (CBM) Мамаївської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь