Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбулося засідання Комісії ТЕБ та НС

Дата: 18.07.2024 11:50
Кількість переглядів: 85

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 

☝🏻18 липня 2024 року відбулося чергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням голови Мамаївської територіальної громади Наталії КАТРЮК, заступника голови Марʼяна Гайдука, директора  КП «Благоустрій» Олійника Олега, представника Чернівецького районного управління Держпродспоживслужби Візель Оксани та членів комісії.

✅Члени комісії розглянули низку важливих питань:

✔️Про стан реалізації Плану проведення додаткових заходів з імунізації дитячого та дорослого населення проти кашлюка, дифтерії та правця Чернівецької області у 2024 році.

✔️Щодо забезпечення населення безпечною для здоров'я людини питною водою.

✅Одним з перших питань Комісія опрацювала питання щодо імунізації дитячого та дорослого населення проти кашлюка, дифтерії та правця.Мамаївський сільський голова Наталія Катрюк повідомила, що Протоколом регіональної комісії з питань ТЕБ та НС обласної державної адміністрації (обласної військової адміністрації) від 09 липня 2024 року затверджено План проведення додаткових заходів з імунізації дитячого та дорослого населення проти кашлюка, дифтерії та правця на території Чернівецької області у 2024 році. Відповідно до цього, на сьогоднішньому засіданні комісії директор ТОВ «Мак медик» Леся Гаврилюк прозвітувала та поінформувала про стан вакцинації на території нашої громади. А також про необхідність визначити заходи щодо підвищення рівня охоплення профілактичним щепленнями дитячого та дорослого населення проти кашлюка, дифтерії та правця.

✅Окрім того, Заступник начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Чернівецького районного управління Держпродспоживслужби  Оксана ВІЗЕЛЬ, ознайомила членів комісії ТЕБ та НС із довідкою про забезпечення населення безпечною для здоров'я людини питною водою та повідомила, що відповідно до доручення головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області з метою забезпечення доброякісною питною водою населення та недопущення виникнення спалахів гострих кишкових захворювань пов’язаних із водним фактором на території Чернівецького району за поточний рік на території Мамаївської сільської ради проведено 11 моніторингових обстежень об’єктів питного не централізованого водопостачання (громадських криниць) та 1 обстеження об’єкту питного централізованого водопостачання КП «Благоустрій». За результатом проведення обстежень громадських криниць порушень дотримання вимог санітарного законодавства не виявлено.

✅Важливим питанням на порядку денному Комісії став розгляд питання забезпечення пожежної безпеки при збиранні врожаю, заготівлі грубих кормів. Відповідно до вищезазначеного Мамаївській сільській раді необхідно вжити ряд заходів.

✅Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) розглянула всі надані пропозиції та прийняла відповідні рішення щодо подальших дій.

🇺🇦Дякуємо всім за активну участь та співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь