Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Громада об’єдналася в знак поваги та вдячності до наших Героїв

Дата: 01.10.2024 19:58
Кількість переглядів: 55

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


ВІДЕО ЗА ПОСИЛАННЯМ:

https://youtu.be/oIUzpjRbI5g?feature=shared

🇺🇦1 жовтня - день який є символом мужності, сили духу та незламної волі. Наші воїни щодня демонструють відвагу та самовідданість, захищаючи рідну землю, свободу та майбутнє.

🔹Жителі Мамаївської територіальної громади, працівники Мамаївської сільської ради, парафіяни Свято-Покровської церкви та гості громади брали участь у заході, присвяченому Дню захисників і захисниць України. Вихованці Будинку культури села Драчинці під керівництвом Октавіана Петровича , Ніни Петрівни та Октавіана Октавіановича- родина Верстюків, зорганізували подію, що об'єднала громаду в знак поваги та вдячності до наших Героїв.

🔸На заході лунали патріотичні пісні та слова вдячності нашим воїнам.

🔹Кожен виступ на заході,  глядачі нагороджували гучними оплесками.

✨Особливо відзначилися читці: Анастасія Гудима, Олександра Жалоба, Анна Скрипник.

✨Своїм талантом вразили і вокалісти: Заслужений артист естрадного мистецтва України Григорій Мельник, авторка та виконавиця власних пісень Наталія Жара, Софійка Антоняк, Євгенія Савчук та Сніжана Савчук, Крістіна Ткачук, Олександр Костецький.

✨Також особливі овації отримали танцюристи Зразкового аматорського колективу народного танцю «Драчинецький сувенір» та студії народного і сучасного танцю «Сонечко» (молодша і старша групи).

🔸Заступник голови, Мар'ян Гайдук висловив щиру подяку кожному воїну громади та України за мужність, силу духу та готовність захищати Батьківщину. Він наголосив, що завдяки їхній відвазі та самопожертві ми маємо можливість жити під мирним небом і будувати незалежну країну.

🔹На завершення свята всі присутні підвелися , щоб ще раз привітати зі святом всіх захисників громади та України а також наших наших захисників,які тимчасово перебувають у відпустках.

🔸Свято завершилося спільною молитвою за всіх захисників України та виконанням пісень, що підкреслили дух єдності та подяки воїнам,  а також гості зробили спільну світлину, яка залишить приємні спогади про цей урочистий день.

🇺🇦Дякуємо  усім захисникам за те, що стоїте на варті незалежності України, за вашу стійкість і відданість, за безмежну любов до Батьківщини. Ми пишаємося вашими подвигами та жертвою, яку ви приносите заради миру.

Слава Україні! Слава її героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь